Telefoonnummer

024-3732721

e-mail

info@salonsmooth.nl

Openingstijden

Op afspraak

Bij een pedicurebehandeling kunt u denken aan het verwijderen van eelt, kloven, verdikte of ingegroeide nagels en likdoorns.

Als u geen problemen heeft aan uw voeten, maar u wilt toch uw voeten mooi verzorgd eruit laten zien door middel van gellak dan is een cosmetische voetverzorging iets voor u.
Dit is een ideale behandeling voor altijd mooie verzorgde nagels.

Pine Campschreur : schoonheidsspecialiste (zzp’er @beautybypien):

Mijn naam is Pine Campschreur Vanaf 1 juni 2022 ben ik als schoonheidsspecialiste werkzaam in “Salon Smooth”. Met veel plezier ga ik deze nieuwe uitdaging aan. 
Naast gezichtsbehandelingen, doe ik ook lash lifting , henna brows, rug/ontspannings massage met evt een lekkere pakking. Verdere behandelingen die ik voor u wil doen zijn te zien in mijn prijslijst.  
Voor een afspraak kunt u mij bellen of appen naar nr: 0611432875
Ik ontmoet u graag bij “salon smooth” Pine Campschreur 
“The only way to do great work, is to love what you do”

Ik ben Berdie Engelen en werkzaam als schoonheidsspecialiste sinds 1987. Als zelfstandig schoonheidsspecialiste geef ik bij “Smooth” de traditionele schoonheidsbehandelingen en daarnaast op gebied van anti-aging, diamantpeelings en fractiolneedling (microneedling) behandelingen . Als lid van de ANBOS volg ik de cosmetische wereld op de voet. U bent welkom “Bij Berdie”

Mijn naam is Maudy Bomer en ik ben sinds februari 2023 werkzaam bij Salon Smooth als wax specialist. Mijn specialisatie ligt bij het ontharen van het lichaam. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij mij. Voor vrouwen bied ik ook de mogelijkheid voor brazilian wax. Zorgvuldigheid en hygiënisch werken staan bij mij hoog in het vaandel. Al het ongewenste haar zal allemaal weg zijn wanneer je de deur uitloopt. Ik werk op afspraak en ben erg flexibel. Ook op avonden en in weekenden ben ik beschikbaar. Uiteraard vind ik het belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt bij mij. Tijdens de behandeling moeten we ook gezellig kunnen lachen! Hopelijk tot snel bij Salon Smooth.